<h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ</h2><p>Η Hellas Security παρέχει πλήρεις κι επαγγελματικές λύσεις ασφάλειας για κάθε περίπτωση παρέχοντας εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό...</p> <h2>ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ</h2><p>Η Hellas Security εμπορεύεται, εκπονεί μελέτες κι εγκαθιστά συστήματα συναγερμού των μεγαλύτερων κατασκευαστών του χώρου...</p> <h2>ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ</h2><p>Την πολύχρονη παρουσία μας στην αγορά έχουν εμπιστευτεί πολυάριθμοι ιδιώτες, βιομηχανίες, δημόσιοι οργανισμοί, αθλητικοί οργανισμοί, εκδηλώσεις κτλ...</p>
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Η HELLASSECURITY διαθέτει σύγχρονα συστήματα ασφάλειας τα οποία καλύπτουν περιστάσεις όπως κλοπή, πυρκαγιά κ.τ.λ.

Οι σύμβουλοι ασφάλειας μελετούν τις ανάγκες του χώρου σας ώστε να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Τοποθετούνται σύγχρονα συστήματα συναγερμού τα οποία ελέγχονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα για τη βεβαίωση τις καλής λειτουργίας τους. Κάθε σύστημα συναγερμού μπορεί να ελέγχεται από τον κεντρικό σταθμό όλο το 24ωρο.

ΦΥΛΑΞΕΙΣ

Ο έλεγχος και η φύλαξη των χώρων σας ανατίθεται σε ειδικά εκπαιδευμένους και έμπειρους φύλακες.

Πρόκειται για ένστολο προσωπικό το οποίο επιλέγεται προσεκτικά με βάση το χαρακτήρα και το ήθος του.

Όλο το προσωπικό διαθέτει τη σχετική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εκπαιδεύεται από τον διευθυντή ασφάλειας σε θέματα αυτοάμυνας, συμπεριφοράς, δικαιωμάτων, και ευθυνών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Hellas Security εμπορεύεται μελετά και εγκαθιστά, Συστήματα συναγερμού των μεγαλύτερων διεθνώς κατασκευαστών ιδανικά για επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, κατοικίες. Τα συστήματα συναγερμού αποτελούνται από την Κεντρική Μονάδα με το πληκτρολόγιό της, την εξωτερική και εσωτερική σειρήνα και τους αισθητήρες ανίχνευσης παραβίασης.

Τα συστήματα συναγερμού τοποθετούνται μετά από μελέτη του τεχνικού τμήματος σε κατάλληλες θέσεις ώστε να παρέχουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη του χώρου. Όταν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν παραβίαση, ενεργοποιούνται, θέτουν σε λειτουργία τις σειρήνες του συστήματος και μεταδίδουν κωδικοποιημένα σήματα συναγερμού στον Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων της Hellas Security που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Σ' εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα απο:

Ενσύρματες Κεντρικές μονάδες & πληκτρολόγια
Οι κεντρικές μονάδες (από 8 έως 120 ζώνες) διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης τεχνολογίας, έχουν ενσωματωμένο κωδικοποιητή για επικοινωνία με Κέντρο λήψης σημάτων προγραμματιζόμενες εξόδους, μπορούν να χωριστούν σε δύο η και περισσότερες περιοχές, υποστηρίζονται από πρόγραμμα Downloading και είναι εύκολες στον χειρισμό τους. Τα πληκτρολόγια είναι led η LCD με προγραμματιζόμενα πλήκτρα έκτακτης ανάγκης.


      

 

 Ασύρματες Κεντρικές Μονάδες
Οι ασύρματες κεντρικές μονάδες (από 8 έως 120 ζώνες) διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως και οι ενσύρματες με το επιπλέον όφελος της εύκολης και χωρίς μεγάλες επεμβάσεις στον χώρο εγκατάστασης. Σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα από ασύρματα περιφερικά (ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικές επαφές, σειρήνες πληκτρολόγια κτλ) είναι ιδανικά για χώρους που δεν έχουν καλωδίωση αλλά και για επιχειρήσεις που αλλάζουν συχνά χώρο στέγασης.

      

 

 Ανιχνευτές Κίνησης (εσωτερικού χώρου)
Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από ανιχνευτές κίνησης ενσύρματους και ασύρματους, υπέρυθρων- μικροκυμάτων, με εμβέλεια από 12 έως 25 μέτρα φιλικούς προς τα κατοικίδια και απολύτως αξιόπιστους.

          

 

 Ανιχνευτές Κίνησης (εξωτερικού χώρου)
Ιδανικοί για εξωτερικούς χώρους, παράθυρα, προστασία πριν καν πλησιάσει κάποιος κοντά στον χώρο σας.

              

 

 Δέσμες υπερύθρων (BEAMS) και μικροκυμάτων

Δέσμες κατάλληλες για περιμετρική κάλυψη μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων τοποθετούνται επί ή πλησίον του τοίχου ή φράχτη, (πάντοτε μέσα από το εξωτερικό όριο της περιμέτρου).

          

 

 Μαγνητικές Επαφές

Απαραίτητες σε μια σωστή εγκατάσταση έτσι ώστε να έχουμε οπλισμένο το σύστημα περιμετρικά και να μπορούμε να κινούμαστε εσωτερικά στον χώρο.

        

 

 Σειρήνες

Ένα βασικό στοιχείο του συστήματος, το μεγαλύτερο ποσοστό των ληστών στο άκουσμα του ήχου της σειρήνας τρέπονται σε φυγή.
Οι σειρήνες που εγκαθιστούμε είναι σύγχρονες με προστασία βανδαλισμού, καλωδίωσης, αφρού και είναι σύμφωνες με τα επίπεδα θορύβου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

   

 

 Κωδικοποιητές GSM

Για περιπτώσεις καταστροφής του καλωδίου, βλάβης του ΟΤΕ ή απλά μη ύπαρξης τηλεφωνικής γραμμής ένας κωδικοποιητής εξασφαλίζει την επικοινωνία του συστήματος συναγερμού με τον κεντρικό σταθμό.

   

 

 Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης

Η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης από την Hellas Security δημιουργεί νέες διαστάσεις στον τομέα της ασφάλειας. Κάμερες και εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών εντοπίζουν και καταγράφουν κάθε κίνηση στον προστατευόμενο χώρο. Παράλληλα γίνεται μετάδοση της εικόνας σε τοπικό ή απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης.
Η εταιρεία μας εμπορεύεται και εγκαθιστά κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, των μεγαλύτερων διεθνώς κατασκευαστών. Αποτελούνται από κάμερες, μόνιτορ και καταγραφικά για επαγγελματική χρήση, τα οποίατοποθετούνται στους χώρους σας και καλύπτουν την οπτική επιτήρηση εσωτερικά και εξωτερικά παρέχοντας υψηλή ασφάλεια. Κατάλληλα για βιομηχανίες, επιχειρήσεις αλλά και για οικιακή εφαρμογή και χρήση.

 

 Προγράμματα παρακολούθησης, καταγραφής και διαχείρισης εικόνων από δικτυακές κάμερες (IP CAMERAS)

Τρέχουν σε ένα απλό υπολογιστή PC

Διαχείριση μιας ή περισσοτέρων τοποθεσιών

Ευέλικτη ρύθμιση παραμέτρων καταγραφής εικόνων και ζωντανής παρακολούθησης από οποιοδήποτε υπολογιστή και από κινητά τηλέφωνα

Έλεγχος κινητών καμερών

Προγράμματα καταγραφής εικόνων χωριστά για κάθε κάμερα ή ομάδα καμερών για κανονική καταγραφή καθώς και καταγραφή πριν και μετά το συναγερμό

Εύκολη εύρεση και αναπαραγωγή εικόνων χωρίς να διακόπτεται η καταγραφή ανίχνευσης κίνησης καμερών

Αυτόματη εκτέλεση προκαθορισμένων ενεργειών σε περίπτωση συναγερμού

Δημιουργία αρχείου συμβάντων με δυνατότητα προσθήκης σχολίων

Πολλαπλά επίπεδα πρόσβασης χρηστών

Μετάδοση εικόνας σε κεντρικό σταθμό

 

 Κάμερες δικτυακές (IP CAMERAS)

Σε μια πολύ πρόσφατη έρευνα της έγκυρης εταιρείας IDC αναφέρεται πως ως το 2009, οι πωλήσεις δικτυακών καμερών (IP cameras) θα ξεπεράσουν αυτές των απλών, αναλογικών!
H Hellas Security εμπορεύεται και εγκαθιστά IP κάμερες και εξειδικευμένο λογισμικό παρακολούθησης μέσω υπολογιστή και Windows Mobile. Διαθέτει μια υπερπλήρη γκάμα προϊόντων: από entry-level ΙΡ κάμερες για οικιακή χρήση μέχρι ταχύτατες speed-dome και megapixel κάμερες για απαιτητικές εφαρμογές.

 

 Ψηφιακά καταγραφικά (DVR Stand Alone) & Υβριδικά (NVR)

Αυτόνομα δικτυακά ψηφιακά καταγραφικά 4 έως 16 εισόδων εικόνας αναλογικών καμερών, 1 εως16 εισόδων ήχου, με πλήρεις δυνατότητες παρακολούθησης και χειρισμού μέσω internet, και εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού με mouse ή τηλεχειριστήριο. Μετάδοση εικόνας σε κεντρικό σταθμό.
Αυτόνομα δικτυακά υβριδικά καταγραφικά, δέχονται από 4 έως 32 κάμερες αναλογικές και μέχρι 64 κάμερες IP των περισσοτέρων κατασκευαστών. Κατασκευάζονται σε ειδικό κουτί DESKTOP με επεξεργαστή Pentium4 single ή Dual Core, ειδικό σύστημα ψύξης για 24ωρη λειτουργία με πλήρεις δυνατότητες παρακολούθησης και χειρισμού μέσω internet. Διαθέτουν DVD-RW για την εξαγωγή των Events σε DVD η CD. Μετάδοση εικόνας σε κεντρικό σταθμό.

 

 Αναλογικές κάμερες

Έγχρωμες κάμερες υψηλής ανάλυσης, δέχονται φακούς όλων των ειδών, ημέρας & νύχτας.

 

 Ειδικές κάμερες

Έγχρωμες και ασπρόμαυρες κρυφές κάμερες που μοιάζουν με ανιχνευτές κίνησης, πυρανιχνευτές κτλ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ