<h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ</h2><p>Η Hellas Security παρέχει πλήρεις κι επαγγελματικές λύσεις ασφάλειας για κάθε περίπτωση παρέχοντας εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό...</p> <h2>ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ</h2><p>Η Hellas Security εμπορεύεται, εκπονεί μελέτες κι εγκαθιστά συστήματα συναγερμού των μεγαλύτερων κατασκευαστών του χώρου...</p> <h2>ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ</h2><p>Την πολύχρονη παρουσία μας στην αγορά έχουν εμπιστευτεί πολυάριθμοι ιδιώτες, βιομηχανίες, δημόσιοι οργανισμοί, αθλητικοί οργανισμοί, εκδηλώσεις κτλ...</p>
Previous Next
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H HELLAS SECURITY είναι μία σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών με έδρα την Κατερίνη και παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας από τον Οκτώβριο του 2000 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3015/39/60/586-Γ' απόφαση από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αυτόνομα σε όλη την επικράτεια.

Διαθέτει ειδική άδεια από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ η οποία της επιτρέπει να ασκεί την επαγγελματική της δραστηριότητα σε όλη την επικράτεια της ΕΛΛΑΔΟΣ με κύρια ειδικότητα τη φύλαξη δημοσίων κτιρίων.

Είναι πιστοποιημένη:

με ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008 - έχει αναπτύξει κι εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας στις υπηρεσίες φύλαξης

με OHSAS 18001: 2007 - έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης υγιεινής κι ασφάλειας στην εργασία στις υπηρεσίες φύλαξης.

Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας διαθέτοντας:

Συστήματα ασφαλείας

Κλειστά κυκλώματα Τ.V

Συστήματα ελέγχου προσπελάσεως κοινού

Συναγερμούς

Σταθερές φυλάξεις, φρούρηση ατόμων και τιμαλφών

Περιπολία και άμεση επέμβαση, χρηματαποστολές

Περιφρούρηση διαφόρων εκδηλώσεων

Τμήμα συνοδείας κι ασφάλειας υψηλών προσώπων που αναλαμβάνει αποστολές ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η Hellas Security διαθέτει πλήρη οργάνωση για την παροχή υπηρεσιών ασφάλειας σε κάθε περίπτωση διαθέτοντας τόσο το απαραίτητο και εξειδικευμένο προσωπικό, όσο και την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή.

Συγκεκριμένα το προσωπικό που απασχολείται στην εταιρεία μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο. Πρόκειται για προσωπικό το οποίο επιλέγεται προσεκτικά με βάση το χαρακτήρα και το ήθος του.

Όλο το προσωπικό διαθέτει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια παροχής υπηρεσιών ασφάλειας από την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση, καθώς επίσης και διακριτικούς τίτλους από τις ειδικές δυνάμεις του στρατού, και τη γενική γραμματεία αθλητισμού, όσον αφορά την κατάλληλη εκπαίδευση τους.

Εκπαιδεύονται δε τόσο από τον διευθυντή ασφάλειας όσο και από ειδικά σεμινάρια που υποχρεούνται να παρακολουθούν σε θέματα αυτοάμυνας, συμπεριφοράς, δικαιωμάτων, και ευθυνών.

Επίσης το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο σε θέματα πυρασφάλειας, και πυρόσβεσης, θα είναι υποχρεωμένο να γνωρίζει τη θέση και την χρήση όλων των πυροσβεστικών μέσων του χώρου σας, και θα είναι σε θέση σε κάθε περίπτωση που θα χρειασθεί να παρέμβει άμεσα.

ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ

Το προσωπικό της Hellas Security είναι εφοδιασμένο με φορητά μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας και κινητά τηλέφωνα που τους δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους και παράλληλα με τον υπεύθυνο της εταιρείας σε 24ωρη βάση.

Επίσης έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τα περιπολικά της αστυνομίας, και της εταιρείας μας που εκτελούν υπηρεσία όλο το 24ωρο τα οποία μπορούν να σπεύσουν άμεσα σε κάθε περίπτωση ανάγκης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ

Ειδικό θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολών υψηλών προδιαγραφών. Το μοναδικό στη βόρειο Ελλάδα, εισαγωγής από τη Γερμανία

Περιπολικά αυτοκίνητα ειδικά εξοπλισμένα καθώς και συμβατικά για την καλύτερη κάλυψη των υπηρεσιών ασφάλειας από την εταιρεία μας

Ειδικές κάμερες παρακολούθησης χώρων, καθώς και μυστικές κάμερες και πομπούς παρακολούθησης οποιασδήποτε κίνησης προσώπων, ανιχνευτές κίνησης για υπόγεια, αποθήκες και γενικότερα κλειστούς ή ανοικτούς χώρους

Πλούσιο βοηθητικό τεχνικό εξοπλισμό για όλους τους φύλακες όπως, ανιχνευτές, ασυρμάτους χειρός, θήκες, ζώνες, φακούς, κινητά τηλέφωνα κ.λ.π.

ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι φύλακες ελέγχονται ως προς την απόδοση τους:

Καθημερινά απο τον κεντρικό σταθμό της Hellas Security

Από τα περιπολικά της εταιρείας μας που εποπτεύουν τους χώρους φυλάξεως, όλο το 24ωρο

Τακτικά από τον επικεφαλή αρχιφύλακα που αντιστοιχεί σε κάθε χώρο φυλάξεως

Αιφνίδια από τους επόπτες ασφάλειας της εταιρείας μας, σε όλο το 24ώρο

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε κλικ εδώ